RF-850 Pager vevő

RF-850 Pager vevő és egy (opcionális)
TK-869T-1/P adó

A pager-vevő személyhívóként, biztonságtechnikában csendes riasztásra, személyvédelemnél a biztonsági személyzet értesítésére és egyéb, diszkrét jelzésátvitelt kívánó helyeken alkalmazható. Kisméretű (elemes), zsebben vagy övre csatolva hordható, a rezgő jelzés révén feltűnésmentesen használható (hangjelzésre is beállítható).

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 63 200.-

Lépjen kapcsolatba velünk!
Email-címünk: rfelektronik@gmail.com
Telefonszámunk: +36-27-391-216


A vevő a beérkező hívást csendes üzemmódban 10 másodpercig szaggatott rezgéssel, hangos üzemmódban 10 másodpercig felváltva sípoló hanggal és rezgéssel jelzi.

A jelzést a törlő gomb megnyomásával nyugtázni kell, hogy ne legyen elveszett hívás. Ha nem történik nyugtázás, akkor a pager 30 másodperc múlva újra jelez. Ezt a 30 másodperces ciklust 2 percig ismétli, ha nem történik közben egy törlés. Ezután az elem kímélése miatt visszaáll normál üzemmódra. Ha a 2 perces időzítés alatt új jelzés érkezik, akkor azt azonnal jelzi, és újból indul a 2 perces ciklus.

A pager-vevő hatósugara az indító adó teljesítményétől függ.
Az alkalmazástól függően lehet kézi adóval vagy fix, falra szerelt, nagyobb teljesítményű adóval indítani. Ilyen adóval jelentősen növelhető a hatótávolság, akár 1-2 kilométerre is.

Személyvédelem esetén a kisméretű, kézi TK-869T-1/P adó használható. Hatósugara ideális esetben több mint 100 méter is lehet, de erősen függ az adó és a vevő helyzetétől, árnyékoltságától,