Nagy távolságú távkapcsoló alapkészlet, 4 gombos

Nagy távolságú távkapcsoló készlet 4 gombos adóval

Nagy távolságú (1 – 5 km-es), 868 MHz-es távkapcsoló termékeinkből készleteket állítottunk össze. A négy gombos készlet elemei:

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 92 300.-

Lépjen kapcsolatba velünk!
Email-címünk: rfelektronik@gmail.com
Telefonszámunk: +36-27-391-216A TK-869TP4 – RF-881 adó-vevő párost nagy hatótávolságú, széles körben felhasználható, rádiós távkapcsoló rendszernek tervezték. Alkalmazható ipari, mezőgazdasági berendezések vezérlésére vagy a biztonságtechnikában a távolban járőrszolgálatot végrehajtó személyek segélykérésre, támadásjelzésre.

A mobil kézi adóval kedvező terepviszonyok mellett több kilométer távolságról tudunk vezérelni, illetve ki- és bekapcsolni különböző eszközöket.
A távkapcsoló rendszer megbízhatóságát fokozza a visszajelzős, kétirányú rádiókapcsolat, illetve a többszörös, automatikus adásismétlés. Le lehet kérdezni a távoli vevő kimeneteinek állapotát is. A visszajelzést piros és zöld színű LED-ek végzik.
Az adó gombjait hatféle üzemmódot beállító parancsok kiadására lehet programozni. Ezek:
Monostabil (időzített) üzemmód: 1–240 másodperc között programozható.
Bistabil üzemmód: gombnyomásra be-, a következő nyomásra kikapcsol a vevőcsatorna.
Csak „BE” üzemmód: az adott csatornát ezzel a gombbal csak be tudjuk kapcsolni.
Csak „KI” üzemmód: az adott csatornát ezzel a gombbal csak ki tudjuk kapcsolni.
Követő üzemmód: amíg nyomva van a gomb addig aktív a vevő kimenet.
Lekérdezés üzemmód: az adott csatorna kimeneti állapotát láthatjuk a visszajelző LED-eken. (Üzemmódváltozás nem történik.)
(A programozást a gyártó végzi a megrendeléskor megadott igények szerint. A készlet elemei külön is rendelhetők: például egy vevőhöz több adót is rendelhetünk.)