RF-852 Automatikus akkutöltő támadásjelzőkhöz

RF-852 Töltő

Az RF Elektronik rádiós biztonsági készülékek töltője.
A töltés teljesen automatikus, a készülék behelyezéskor elindul (a töltő LED-je piros), a feltöltött állapotot a LED zöldre váltása jelzi.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 20 900.-

Lépjen kapcsolatba velünk!
Email-címünk: rfelektronik@gmail.com
Telefonszámunk: +36-27-391-216


Csak az RF-852 típusú, automatikus akkumulátortöltővel lehet az RF Elektronik készülékek beépített akkumulátorát feltölteni. Amikor a készüléken az 5 másodperces felvillanásnál a zöld LED után közvetlenül a piros is felvillan, akkor tölteni kell az akkumulátort. Túlzott kimerülés (mélykisütés) elkerülése miatt a készülék egy idő múlva automatikusan kikapcsol. Kikapcsolt állapotban is lehet tölteni a készüléket.

A töltőt falra lehet szerelni, de asztalon is használható. A készülék tartófülét a töltő nyílásába csúsztatva lehet behelyezni a készüléket. Ilyenkor A töltő piros LED-je mutatja a töltést, a zöld LED pedig a feltöltött, kész állapotot jelzi.

A töltőhöz csak a hozzá adott, 5,2 V-os hálózati adapter használható!

A töltőbe helyezés előtt nem kell kikapcsolni a készüléket, mert ezt a töltő automatikusan elvégzi. Amikor a készüléket kivesszük a töltőből, az automatikusan újra be is kapcsol, ha bekapcsolt állapotban volt a behelyezéskor.