RF-873 Átjelző pár

Az RF-873 típusú, 868 MHz-es, három csatornás, átjelző rádiót vezérlési és biztonságtechnikai feladatokra fejlesztettük ki. Működése egyirányú, de percenkénti életjel-adás és vevőoldali hibajelzés biztosítja a megbízhatóságot, valamint az esetleges zavar esetén az azonnali figyelmeztetést. A hatótávolság nyílt terepen 300-400 m.
A működési alapegység egy RF-873T adóból és egy RF-873R vevőből áll.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 44 300.-

Lépjen kapcsolatba velünk!
Email-címünk: rfelektronik@gmail.com
Telefonszámunk: +36-27-391-216


Az átjelző gyakorlatilag úgy működik mint egy vezetékes rendszer: amit az adó oldalon változtatunk, az a vevő relé kimenetén azonnal megjelenik. A három digitális csatorna egymástól függetlenül használható.

Az adó mindig csak a bemenetén történt változásra fog adni, kivéve az automatikus életjel-adást. Ezért mindegy, hogy a bemenet bontott vagy rövidre zárt. Változás esetén csak egy nagyon rövid adást küld az adó a vevő felé, így nem foglalja feleslegesen a frekvenciát.

Nagymértékben növeli a megbízhatóságot, hogy a percenként automatikusan küldött életjel mindig tartalmazza a bemenetek állapotát is. A vételi oldalon három, egymást követő életjel-kimaradás (3 – 4 perc szünet) esetén generálódik a hibajelzés. Ilyen esetben a csatorna-kimenetek változatlan állapotban maradnak, de a „Hiba” LED jelzi az esetleg megszakadt kapcsolatot. A következő vett életjel esetén automatikusan megszűnik a hibajelzés. Ha szükséges, a „Hiba” LED jelzéssel egy időben relé kimenetet is vezérelhetünk. Ilyenkor a harmadik csatornát átkapcsolhatjuk hibajelzésre, a két másik kimenet vezérelhető marad.

Az RF-873 átjelző jellemzői
RF-873T adó RF-873R vevő
Bemenetek száma: 3 Kimenetek
száma :
3 (vagy 2+1 hibakimenet)
Vezérlés :
(szakadás vagy rövidzár)
mindig a bemenet változására Galvanikusan leválasztott relé kimenetek
teszt-üzemmód Relé kimenetek üzemmódja: bontás vagy zárás (csatornánként választható)
Életjel-adás:

1 percenként

LED-es állapotjelzés: csatornánként
Rövid adás idő Hibajelzés: LED-el, szükség esetén relé kimenettel
LED-es állapotjelzés: csatornánként