RF-973 Kétirányú, nagy távolságú, 4+4 csatornás átjelző rádió

RF-973 Két irányú, nagy távolságú átjelző rádió

Az RF-973-as, 868 MHz-es rádió kiválóan használható biztonságtechnikában, iparigép-vezérlésekben, vízkutaknál, szennyvíz-átemelőknél és egyéb, kétirányú kapcsolatot kívánó helyeken. Az egyik irány lehet a vezérlés, távkapcsolás, a másik pedig érzékelés, állapot visszajelzése, a kiadott parancs azonnali visszajelzése és láthatóvá tétele a küldő (vezérlő) oldalon.
További 4(+4) csatornával bővíthető.
Kompatibilis az egyirányú, 4 csatornás RF-970 (adó) – RF-971 (vevő) átjelző párossal.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 56 900.-

Átalakítás 24 V tápellátásra: 4 600.- / db

Lépjen kapcsolatba velünk!
Email-címünk: rfelektronik@gmail.com
Telefonszámunk: +36-27-391-216


Az új fejlesztésű átjelző 4 adó, 4 vevő és 1 hiba (error) csatornával rendelkezik. Az igényeknek megfelelően bővíthető újabb, 4+4 kétirányú vagy egy irányú 4 adó, illetve egyirányú 4 vevő csatornával. (*) A régi RF-970 – RF971 kompatibilis rendszer miatt széleskörű a bővítési lehetőség.

Saját, egyedi rendszerazonosítót használ, ezért akár több rendszer is működtethető egymás zavarása nélkül egy adott területen belül. A rövid idejű, (pár milliszekundumos) adás mindig csak a bemeneti állapotváltozás, vagy életjeladás alatt van. Függetlenül attól, hogy az adóbemenetek milyen – nyitott vagy rövidre zárt – állapotban vannak, csak a változás esetén történik kisugárzás.

A két irányban egymástól független, akár más ismétlődési idejű életjeladás programozható. Három, egymás utáni életjel kimaradása estén a vételi oldalon az „ERROR” csatorna mutatja a hibás működést.
A vezérlendő oldal rádiója beállítható úgy, hogy a csatornák (egymástól függetlenül) azonnal visszaküldjék a vezérelt kimenet állapotát. Ilyenkor a vezérlő adó oldalán lévő megfelelő vevő kimenetek pár tizedmásodperc eltéréssel mutatják a túloldali rádió kimeneteinek az állapotát (tehát nem a túloldali bemenet, hanem a kimeneti állapot látható!)

A készülékek tápfeszültség-igénye 12 V, min. 500 mA. Egyedi megrendelés esetén 24 V-os tápfeszültség használata is lehetséges, megfelelő átalakítás után.


(*) RF-973B 4+4 csatornás bővítő

Az RF-973B bővítő azonos az RF-973 átjátszóval, de nincs benne rádió. Ha 4-nél több csatornára van szükség, akkor ez a készülék a vele járó soros vezetékkel  össze van kötve a vezérlő rádióval, így az 5-8 csatornássá bővül. Ilyenkor az RF-973B bővítő modul önálló rádiónak tekintendő, és saját ID számmal rendelkezik.

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 50 600.-