RF-820PM UHF adó-vevő, modemmel

RF-820PM UHF adó modemmel (RS-portos)

Az RF-820PM típusú készülék a 868 MHz-es ISM frekvenciasávban működő, transzparens, modemes rádió, vagyis a bemenetén megjelenő adatokat a vevő a kimenetén azonos formában adja ki. Korszerű technológiával készített adó-vevő berendezés, mely széles körben alkalmazható adat- és jelzésátviteli célokra.
Háromfajta, RS-232, RS-485 és USB soros porttal készülhet, amit a rendelésben lehet megadni.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 68 300.–
  • 24 V-os tápellátásra átalakítva
    72 900.–
Lépjen kapcsolatba velünk!
Email-címünk: rfelektronik@gmail.com
Telefonszámunk: +36-27-391-216

Egyszerű terminálprogram segítségével könnyen beállíthatjuk a különböző paramétereket: az adatsebességet, teszt üzemmódot, adóteljesítményt. A megfelelő védelmet a külső zavaroktól a szoftverben alkalmazott megoldások biztosítják.

A készülék alkalmazhatósági távolsága a beprogramozott kimenő teljesítménytől és adatsebességtől, az alkalmazott antennáktól és kábeltől, valamint a helyi terepviszonyoktól függ. A terepi alkalmazást erősen nehezíti, ha az adó és vevő között nincs optikai rálátás. A legnagyobb hatótávolságot optikai rálátás esetén irányított antennákkal, rövid koaxiális kábellel és alacsony adatsebességgel lehet elérni.

A készüléknek IP védettsége nincs, a védelemről a felhasználónak kell gondoskodnia.

A soros port típusát a rendeléskor kell megadni. Három lehetőség között választhatunk: RS-232, RS-485, USB.

USB esetén a csatlakozó „B” típusú, míg a másik két esetben sorkapocs. USB használata esetén a programozáshoz használt PC-re telepíteni kell a készülékhez tartozó kezelőszoftvert.