NH-2402 Rádiós segélyhívó

NH-2402 Nővérhívó és hívógomb

Az NH-2402 434 MHz-es segélyhívó (nővérhívó) berendezés idős, beteg, egyedül élő emberek otthoni ápolásában jelenhet segítséget. A segítségre szoruló személy az otthonában felszerelt segélyhívó rádión keresztül egy olyan távfelügyeleti központtal (az RF-1054 készülékkel) van kapcsolatban, ahol szükség esetén intézkednek (nővért, ápolót küldenek) a segítséget kérő személyhez. Így nem szükséges állandó, személyes felügyeletet biztosítani minden gondozotthoz, egy nővér vagy ápoló akár egy kisebb települést is elláthat.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 69 300.-
Lépjen kapcsolatba velünk!
Email-címünk: rfelektronik@gmail.com
Telefonszámunk: +36-27-391-216

Gyakorlati tapasztalataink szerint az idősebb, nem teljesen egészséges emberek nem tudják gyorsan, hatékonyan kezelni a technikai berendezéseket. Ezért a készülék kezelését a minimálisan szükséges szintre egyszerűsítettük le.

A gondozott lakásában a falra felszerelt rádiós egységen a gondozott részére 2 gomb áll rendelkezésre (segélykérés, segély törlése), a nyakba akasztható, hordozható kis egységen (távkapcsolón) pedig egyetlen segélykérő gomb található. A segélyhívó gomb megnyomása esetén a segélyhívó központban, PC-n futó számítógépes felügyeleti szoftver jelzi az ápolónak, gondozónak a gondozott hívását. A szoftver az előzetesen feltöltött személyes adatok alapján kiírja a segélykérő nevét, címét (a helyszínt, ahonnan a segélykérést indították), és azt, hogy milyen intézkedés szükséges.

A készlet elemei:

  • egy fali egység,
  • egy segélyhívó gomb
  • hálózati adapter.