TK-869A-16 Hitelkártya méretű, 16 gombos távvezérlő

868 MHz-es távvezérlő családunk csúcsmodellje a 16 gombos kivitel. A teljes számbillentyűzet a gyakorlatilag végtelen számú parancs lehetősége mellett arra is alkalmassá teszi, hogy más távvezérlőket programozzunk vele.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 15 200.-

Számos visszajelzésre kihasználjuk a két színű LED-et. Ha a gomb megnyomása után zölden felvillan, az nem a parancs kiadását, hanem a végrehajtását nyugtázza: a távvezérlő két irányú rádiós kapcsolatot tart fenn a vezérelt berendezéssel, és csak akkor jelez vissza zölddel – maximum 3 kísérlet után –, ha a vezérelt eszköz visszaigazolja az utasítás végrehajtását. (A 3. sikertelen kísérlet után pirossal jelez vissza.)

A különféle gyakoriságú és színű villogások további visszajelzési lehetőségeket adnak, amelyeket jellemzően a programozás alkalmával használunk ki.

Rendelésre egyedi rajzolatú kivitelt is készítünk. Néhány megvalósult változat alább látható.

Egyedi RF Elektronik távvezérlők

A távvezérlő minden gombja széles körűen programozható. Energiát csak a gombnyomás(ok) alatt fogyaszt. Két darab 3 V-os, 2032-es típusú Li-gombelemmel működik, ezek a tapasztalat szerint minimum két teljes évi működést biztosítanak, az élettartam nyilván a használat módjától és gyakoriságától függ.  Az elemek természetesen cserélhetők.  Az eszköz alsó élén nyak- vagy csuklószalagra való felfüggesztési lehetőséget alakítottunk ki.

Az eszköz védettsége az IP65 meghatározással egyenértékű.