TK-869A-4 Hitelkártya méretű, négy gombos távvezérlő

868 MHz-es távvezérlő családunk középkategóriás tagjának gombjai kombinációk kiadására is használhatók a maguktól értetődő, önálló parancsok mellett.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 15 300.-

Számos visszajelzésre kihasználjuk a két színű LED-et. Ha a gomb megnyomása után zölden felvillan, az nem a parancs kiadását, hanem a végrehajtását nyugtázza: a távvezérlő két irányú rádiós kapcsolatot tart fenn a vezérelt berendezéssel, és csak akkor jelez vissza zölddel – maximum 3 kísérlet után –, ha a vezérelt eszköz visszaigazolja az utasítás végrehajtását. A 3. sikertelen kísérlet után pirossal jelez vissza.

A távvezérlő mind a négy gombja különböző funkciókra programozható. A rendszer akár 4 gombnyomás hosszúságú kombinációt is lehetővé tesz. (*) Energiát csak a gombnyomás(ok) alatt fogyaszt a vezérlő. Két darab 3 V-os, 2032-es típusú Li-gombelemmel működik, ezek a tapasztalat szerint minimum két teljes évi működést biztosítanak, az élettartam nyilván a használat módjától és gyakoriságától függ.  Az elemek természetesen cserélhetők.  Az eszköz alsó élén nyak- vagy csuklószalagra való felfüggesztési lehetőséget alakítottunk ki.

Az eszköz védettsége az IP65 meghatározással egyenértékű.

(*) A rövidebb kombinációk nem egyezhetnek meg egy hosszabb kombináció elejével.