RF-855 Pánik adó

RF-855 Pánik adó dőlésérzékelővel

Készülékünk olyan, kétirányú távkapcsoló adó, amelyben két tengelyes dőlésérzékelő található, valamint hang- és rezgésjelzés adására is képes. Olyan helyeken alkalmazható, ahol számítani lehet a személyzet megtámadására, és nincs lehetőség kézi pánik jelzés indításra. A dőlésérzékelő működéséről beépített rezgőmotor ad feltűnésmentes visszajelzést.

Információ: PDF

Tájékoztató (nettó, Ft) ár:

  • 59 400.-

A készülék előre, hátra, jobbra vagy balra döntésével lehet indítani a „pánik” adást, amelynek a vételét az adó rezgéssel vagy hanggal jelzi vissza (ezt az alsó kapcsolóval lehet beállítani).

Programozáskor lehet választani az azonnali („éles”) vagy késleltetett indítási lehetőségek közül. Késleltetett indítás esetén a dőlésérzékelő jelzése után a programozáskor beállított ideig (1 – 240 másodpercig) törölni lehet a téves, akaratlan mozgásból eredő riasztást a Törlés gombbal. A törlést jól felismerhető módon (5 rövid rezgéssel vagy hanggal) jelzi vissza. Be lehet állítani automatikus törlést, ekkor, ha készülék a beállított késleltetési időn belül visszaáll normál (függőleges) helyzetbe, a dőléskor indított riasztás automatikusan törlődik.

A nyomógombot kettős működésűre is lehet programozni: a rövid lenyomás eredményezi a törlést, hosszú nyomással lehet azonnali riasztást indítani.